Afbeeldingen Comprimeren

Caesium Image Compressor

Wil je afbeeldingen comprimeren? Dat kan met Caesium Image Compressor, beschikbaar in zowel een web- als app-variant. Eerst bespreken we de online variant, daarna de app.

Webvariant

De webvariant heeft enkele beperkingen zoals privacykwesties en limieten op het aantal of de grootte van afbeeldingen. Desondanks is het ideaal voor snel comprimeren zonder software te downloaden. Bezoek de online versie hier.

App-variant

De app, die je kunt installeren op Windows en MacOS, biedt meer functies zonder de beperkingen van de webvariant. Je kunt het downloaden hier. De app biedt batchverwerking, real-time previews en meer geavanceerde opties zoals metadata-opties en folderstructuurondersteuning.

Met Caesium Image Compressor kun je afbeeldingen efficiënt comprimeren zonder significante kwaliteitsverlies, of je nu de web- of app-versie gebruikt.

Caesium Image Compressor: Stapsgewijze Handleiding

1

1). Downloaden van de App

Ga naar de officiële Caesium website en download de juiste versie voor jouw besturingssysteem (Windows of MacOS). Volg de installatie-instructies om de app te installeren.

2

2). App Instellingen

Open de app en navigeer naar de instellingen om de gewenste compressieniveaus en uitvoeropties aan te passen. Hier kun je ook kiezen om metadata te behouden of te verwijderen. Het is belangrijk om hier de instellingen volgens jouw wensen eerst te configureren.

3

3). Selecteer de Afbeeldingen / Mappen

Klik op "Add Files" of "Add Folder" om de afbeeldingen of mappen die je wilt comprimeren te selecteren. Je kunt meerdere bestanden tegelijkertijd toevoegen voor batchverwerking.

4

4). Comprimeren Voltooid!

Na het selecteren van de afbeeldingen, klik op "Compress" om het proces te starten. De gecomprimeerde afbeeldingen worden opgeslagen op de door jou gekozen locatie. Je kunt direct de resultaten bekijken en vergelijken met de originele bestanden.

Tags:

Blog

Delen via:
Datum:

13-07-2024, 15:00