Van Dongen Installateurs

Van Dongen Installateurs in een Nieuw Jasje

Op 1 juli 2024 lanceerde Van Dongen Installateurs hun vernieuwde website, gericht op gebruiksgemak en esthetiek. Als experts in installatietechniek in Dordrecht en omgeving, biedt het familiebedrijf nu een interactieve ervaring met video’s van projecten, een professioneel smoelenboek, en dynamische scroll-animaties.

Wat Is Nieuw?

  • Visueel Aantrekkelijk: De homepage verwelkomt bezoekers met dynamische video’s en relevante banners die de expertise van Van Dongen Installateurs illustreren.
  • Gebruiksvriendelijk: Gebouwd op Wordpress voor flexibiliteit en eenvoudig beheer, met toevoegingen zoals vacatures en klantreferenties.
  • Achter de Schermen: Het ontwerp begon met een diepgaand gesprek, gevolgd door een ontwerpfase in Figma voor een naadloze integratie van de Flows stijl.

Ontdek het Zelf!

Bezoek vandongen-installateurs.nl om de vernieuwde website te ervaren en leer meer over hun 120 jaar ervaring in hoogwaardige service en klanttevredenheid.

Met hun nieuwe online aanwezigheid blijft Van Dongen Installateurs trouw aan hun motto: “Bij ons gaat het om puur vakmanschap!”

Tags:

Project

Delen via:
Datum:

12-07-2024, 15:00